Verschillende iPhone 12 modellen

Er zijn vier soort iPhone 12 modellen. Dit zijn de iPhone 12 modellen:

> iPhone 12
> iPhone 12 Pro
> iPhone 12 Pro Max
> iPhone 12 mini

Verschil formaat iPhone 12 smartphones

De vier verschillende iPhone 12 modellen hebben drie verschillende afmetingen. Dit komt doordat de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro exact hetzelfde formaat hebben. Dit betekent dat een iPhone 12 hoesje ook geschikt is voor iPhone 12 Pro en uiteraard geldt dat andersom ook. De iPhone 12 mini is een kleine variant van de iPhone 12, hiervoor zijn perfect passende unieke iPhone 12 mini hoesjes verkrijgbaar. De iPhone 12 Pro Max is de grootste variant van de vier modellen, ook hiervoor zijn unieke iPhone Pro Max hoesjes beschikbaar. 

Unieke Apple iPhone 12 hoesjes

Het grootste gedeelte van onze verschillende iPhone 12 hoesjes zijn uniek. Deze hoesjes zijn speciaal in opdracht voor onze webwinkel gemaakt. We proberen altijd te kijken naar de actuele trends en te zorgen dat ons aanbod hoesjes hier goed op aansluit. Al deze hoesjes zijn backcover softcase hoesjes. Dit type hoesje wordt ook wel een TPU hoesje genoemd. Het hoesje is eenvoudig om de smartphone te bevestigen en biedt uitstekend bescherming.

Service

Een hoesje dat voor 15.00 wordt besteld wordt dezelfde dag verzonden en is meestal één dag later al in huis.  De verzending is altijd gratis, ook voor onze klanten uit België. Voor vragen of andere zaken kunt u contact opnemen via ons contactformulier of via WhatsApp.

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2023 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel