Sorteer op
  • Antoine Griezmann telefoonhoesje Samsung S8 Plus softcase
    Antoine Griezmann telefoonhoesje Samsung S8 Plus softcase

    Antoine Griezmann telefoonhoesje Samsung S8 Plus softcaseOpdrukUniek Samsung S8 Plus telefoonhoesje met als opdruk de voetballer Antoine Griezmann. De achtergrond van het voetbal hoesje is wit.

    Type hoesjeHet Samsung Galaxy S8…

    € 11,95

Samsung S8 Plus hoesjes

De Samsung S8 Plus is in het eerste kwartaal van 2017 tegelijkertijd met de Samsung Galaxy S8 gepresenteerd als het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Het grootste verschil tussen de Samsung S8 en de Samsung S8 Plus is het formaat. De Samsung S8 Plus is 6,2 inch, terwijl de Samsung Galaxy S8 met 5,8 inch beduidend een stuk kleiner is. Het grote voordeel hiervan is dat het eenvoudiger is nieuwsberichten te lezen en er een groter scherm beschikbaar is om films en/of series te kijken. Uiteraard is een hoesje onmisbaar bij zo'n prachtig uniek toestel als de Samsung Galaxy S8 Plus.

360 graden bescherming Samsung S8 Plus hoesjes

Er zijn diverse Samsung S8 Plus hoesjes beschikbaar die goede bescherming bieden tegen veel voorkomende smartphone schades. In ons assortiment hebben we ook unieke Samsung S8 Plus hoesjes die net een beetje extra bescherming geven. Onze speciale Samsung S8+ 360 graden hoesjes bedekken niet alleen de achterkant van het toestel, maar ook de voorkant. Het unieke hoesje bedekt beide kanten, zonder dat hierdoor de bedieningsknoppen moeilijk te gebruiken zijn. Het zijn de ideale smartphonehoesjes die nodig zijn om een bijzonder toestel, wat de Samsung Galaxy S8 is, uitstekende bescherming te bieden.

Koop een goedkoop, betrouwbaar telefoonhoesje voor: iPhone | Samsung | Voetbalhoesjes iPhone | Voetbalhoesjes Samsung | gratis verzending binnen NL, BE, EU.

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2022 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel