Bescherm de Samsung S8 extra goed

Op het moment van schrijven zijn de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus de nieuwste smartphone modellen van Samsung. Ondanks de lovende recensies van het toestel zijn er uiteraad ook altijd dingen die beter zouden kunnen. Zo is bijvoorbeeld de prijs van de Samsung S8 (nu nog) aan de forse kant. Maar wat ons vooral is opgevallen is de berichtgeving over de kwetsbaarheid van het model. De Amerikaanse verzekeraar SquareTrade stelt zelf dat dit model het meest schadegevoelige toestel ooit is. 

Dubbele bescherming Samsung S8

De gevoeligheid van het toestel zit hem voornamelijk in het randloze infinity scherm. Door het mooie, maar kwetsbare scherm van de Samsung S8 is het toestel extra kwetsbaar als je deze zonder goede bescherming laat vallen. Uiteraard is in eerste instantie altijd belangrijk om voorzichtig en zorgzaam met jouw smartphone om te gaan, maar een ongelukkige valpartij of ander klein ongelukje kan er al snel voor zorgen dat jouw smartphone een keer valt. Optimale bescherming is dan gewenst. Om deze bescherming te bieden zijn er zogenaamde speciale 360 graden hoesjes voor de Samsung S8. Dit unieke hoesje bedekt en beschermt zowel de voorkant als de achterkant van het toestel. Maar ook de gewone Samsung Galaxy S8 hoesjes bieden uitstekend bescherming tegen ongewenste valpartijen van jouw Samsung S8 smartphone. Voor de zekerheid zou je deze type hoesjes kunnen aanvullen door een goede screenprotector voor de Samsung Galaxy S8 te kopen.

Conclusie & Aanbeveling

De Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus zijn fantastische toestellen en krijgen niet voor niets lovende recensies. Het perfecte product, of de perfecte smartphone bestaat niet en deze zal ook nooit bestaan, maar de Samsung S8 is heel goed mee gegaan met de tijd en biedt uitstekend concurrentie tegen bijvoorbeeld de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Insiders zeggen zelfs dat de Samsung Galaxy S8 nu al beter is, dan de iPhone 8 ooit zal gaan worden. Uiteraard is hier op dit moment nog niets zinnigs over te zeggen, maar het maakt ons wel nieuwsgierig. Ondanks zijn mooie uiterlijk, heeft de Samsung Galaxy S8 (Plus) door zijn kwetsbaarheid goede bescherming nodig. Een nieuw scherm is extreem duur, bescherming in de vorm van een Samsung S8 hoesje is de ideale oplossing voor het bijna ideale toestel.

 

 

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2021 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel