Een origineel klein cadeau

Er wordt vaak gezocht naar een leuk klein cadeautje voor ''erbij'' of juist naar een cadeau wat origineel en uniek is, een uniek telefoonhoesje is uitermate geschikt hiervoor. Er zijn verschillende gelegenheden en feestdagen denkbaar waarbij het cadeau geven van een uniek hoesje een uitstekend idee is.

Een origineel schoencadeautje voor sinterklaas

Sinterklaas is natuurlijk in eerste plaats een feestdag voor jonge kinderen die in de regel nog geen smartphone zullen hebben. Maar wat vaak gebeurt, is dat oudere broers en zussen ook nog de schoen mogen zetten, of dat families met wat oudere kinderen (wel met een smartphone) de ''schoen-zet-traditie'' voortzetten. Voor deze doelgroep is het geven van een uniek hoesje ideaal. De prijs van een telefoonhoesje is gemiddeld 9 a 10 euro, wat het geven hiervan perfect maakt als schoencadeau. Ook kan een hoesje een origineel cadeau zijn als aanvulling op pakjesavond. 

Uniek vaderdag en moederdag cadeau

Vaderdag en moederdag cadeaus zijn zelden uniek en persoonlijk. We kennen allemaal de geurensets, wellnesspakketten of de chocola varianten zoals bonbons of merci. Maar waar vaak niet aan gedacht wordt, is een uniek telefoonhoesje. Een smartphone hoesje kan eigenlijk iedereen gebruiken en het is extra leuk dat je als cadeaugever zelf een originele print kan kiezen voor jouw vader en/of moeder. Zelfs als jouw ouders liever een zakelijk telefoonhoesje willen, is dit nog steeds even verrassend en origineel.

Betaalbaar cadeau voor speciale gelegenheden

We hebben in het kort uitgelegd waarom een uniek hoesje ideaal is als schoen cadeauteje en/of als vader- en moederdag cadeau. Behalve deze gelegenheden zijn er ontelbaar verschillende gelegenheden denkbaar waarbij het geven van een uniek telefoonhoesje leuk, betaalbaar, verrassend en uniek is. Denk is aan een verjaardag van een vriend of familielid,  of een budget kerstcadeautje of gewoon zomaar, omdat jij denkt of misschien wel weet dat dat ene unieke hoesje perfect aansluit bij wie de persoon is, zoals jij hem of haar kent. Het grote voordeel van een smartphone hoesje als cadeau is de prijs. Natuurlijk varieert ook de prijs van een telefoonhoesje, maar in de regel is een hoesje een relatief goedkoop cadeau. Daarbij is het ook een origineel en uniek cadeau om te geven.

 

Auteur: Berry
08-04-2017

 

BLOG: Telefoonhoesje als mode accessoire

BLOG: Welk telefoonhoesje geeft de beste bescherming?

 

 

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2023 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel