Bloggers & Samenwerkingen

Bloggers gezocht

Wij zijn op zoek naar leuke unieke bloggers, vloggers en social influencers om onze unieke hoesjes te promoten. Heb jij een eigen blogsite, populair Instagram account of een uniek YouTube account en lijkt het je leuk om met ons een samenwerking aan te gaan, neem dan contact met ons op. Behalve samenwerkingen met Nederlandse Bloggers / Vloggers vinden we het ook heel leuk om samen te werken met Belgische Bloggers en/of Vloggers. Via ons contactformulier kan er eenvoudig contact worden gelegd, je mag ook een e-mail sturen naar info@uniekhoesje.nl. Wij proberen altijd iedereen een eerlijk antwoord te geven! Stuur geen standaard tekst, maar motiveer zo goed en duidelijk mogelijk waarom je graag met ons samenwerkt. 

Richtlijnen

Wij houden de volgende richtlijnen (geen harde eis) voor onze samenwerkingen:

Instagram - Minimaal 1500 (echte) volgers en minimaal 50 posts.

YouTube / Vloggers - Minimaal 1000 abonnees/volgers.

Bloglovin / Bloggers - Minimaal 200 volgers of duidelijke Google statistieken waaruit blijkt dat jouw Blog goed gelezen en gevonden wordt.

Onze voorkeur

Onze voorkeur gaat uit naar een samenwerking met iemand die actief is op Instagram, maar daarnaast ook zijn/haar eigen blog heeft. En zowel een eigen gemaakte foto op Instagram post als een leuk artikel en/of review schrijft over onze unieke hoesjes. Interesse? Neem dan nu contact met ons op!

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2023 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel