Voetbal hoesjes iPhone & Samsung

Wij zijn enorm sportfan, en vooral voetbalfan en mede daarom bieden wij diverse unieke voetbal hoesjes aan voor verschillende smartphones. Zo hebben we in ons assortiment voetballegende hoesjes, club logo hoesjes, FC Barcelona hoesjesReal Madrid hoesjes, en nog veel meer verschillende voetbalhoesjes van verschillende voetbalclubs. We hebben voetbal hoesjes voor de nieuwste iPhone smartphones en voetbal hoesjes voor nieuwste Samsung smartphones.

Kijk bij jouw toestel welk voetbal telefoonhoesje wij hebben in ons assortiment:    

Voetbal hoesjes Spaanse Primera Division

In Spanje gaat de jaarlijkse titelstrijd in de Spaanse Primera Division bijna altijd traditiegetrouw tussen Real Madrid en FC Barcelona. Echter de laatste jaren heeft Atletico Madrid zich gemengd in de Spaanse titelstrijd. Van deze drie voetbalclubs hebben wij verschillende smartphonehoesjes in ons assortiment. 

FC Barcelona hoesjes

F.C. Barcelona is één van de grootste en beste voetbalclubs in de wereld en heeft dan ook miljoenen fans wereldwijd. In ons voetbal hoesjes assortiment hebben wij diverse unieke FC Barcelona hoesjes. Voor alle iPhone modellen hebben we een FC Barcelona telefoonhoesje. Behalve voor de iPhone hebben we ook een Samsung S7 FC Barcelona hoesje en een Samsung S7 Edge FC Barcelona hoesje in ons assortiment. Behalve de originele traditionele clublogo voetbal hoesjes hebben we ook een uniek Johan Cruijff telefoonhoesje in assortiment. Het Johan Cruijff hoesje is beschikbaar voor de Samsung Galaxy S5, S6 en S7 (Edge), daarnaast voor alle iPhone modellen vanaf de iPhone 5(s).

Real Madrid hoesjes

Real Madrid is de meest succesvolle voetbalclub van de hele wereld als je kijkt naar de historie. Real Madrid heeft diverse Champions Leagues en wereldbekers gewonnen. In ons assortiment Real Madrid hoesjes hebben we verschillende voetbal hoesjes met het logo van Real Madrid. Ook zijn er diverse Cristiano Ronaldo telefoonhoesjes terug te vinden in onze webwinkel. Cristiano Ronaldo is de grote ster van Real Madrid en heeft vele persoonlijke en team successen behaald met de club. We hebben verschillende unieke Real Madrid iPhone hoesjes in onze webwinkel.

Atletico Madrid hoesjes

De andere grote club van Madrid is Atletico Madrid. Hoewel zij vroeger echt moesten opkijken tegen het grote Real Madrid, hebben ze een niveau weten te bereiken wat gelijk is aan de grootste club van Madrid. Atletico Madrid weet steeds meer fans aan zich te binden, met name de fans die anti FC Barcelona en anti Real Madrid zijn, hebben nu een leuke goed presterende derde keus die zij supporten. Wij bieden Atletico Madrid telefoonhoesjes aan voor de iPhone met hierop het clublogo van de Madrileense club. 

Voetbal hoesjes Engelse Premier League

In ons aanbod voetbal hoesjes hebben we verschillende Premier League hoesjes. Er zijn hoesjes van de grote Engelse clubs zoals van Chelsea, Manchester United en Liverpool. Behalve de Engelse clublogo hoesjes zijn er ook voetbal hoesjes van spelers die actief zijn in de Engelse Premier League.

Liverpool hoesjes

Hoewel Liverpool de laatste jaren niet echt succesvol is geweest in de Premier League hebben zij één van de grootste supportersgroepen van Engeland en Europa. We hebben diverse unieke Liverpool hoesjes voor zowel iPhone als Samsung toestellen. Zo hebben we o.a. iPhone 7 Liverpool hoesjes en Samsung S7 (Edge) Liverpool hoesjes.

Chelsea hoesjes

Chelsea is één van de meest succesvolle ploegen in de Engelse Premier League van de afgelopen jaren. Behalve iPhone Chelsea hoesjes en Samsung Chelsea hoesjes hebben we ook verschillende Hazard hoesjes in ons assortiment. Eden Hazard is één van de sterspelers van Chelsea en mede dankzij hem is Chelsea zou succesvol geweest de afgelopen jaren.

Manchester United hoesjes

Manchester United is één van de rijkste voetbalclubs ter wereld. In ons aanbod voetbal hoesjes hebben we ook diverse Pogba hoesjes. Pogba is één van de duurste spelers van de wereld en en één van de sterren van Manchester United. Ook zijn er diverse Manchester United clublogo hoesjes voor zowel iPhone toestellen als Samsung toestellen.

Arsenal hoesjes

Arsenal is één van de grotere clubs in Engeland. Arsenal was vooral succesvol in het jaar 2004 met Dennis Bergkamp en Thierry Henry in het team. De laatste jaren zijn zij minder succesvol in de Engelse Premier League. Er is keuze uit diverse iPhone Arsenal hoesjes en Samsung Arsenal hoesjes. 

Tottenham Hotspur hoesjes

Tottenham Hotspur is een Engelse voetbalclub. Zijn spelen hun thuiswedstrijden op White Hart Lane in Londen. In ons aanbod voetbalhoesjes hebben we Samsung Tottenham hoesjes en iPhone Tottenham hoesjes. 

 

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2022 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel