Navigatie

Verschillende betaalmogelijkheden

iDeal

Met iDeal betaalt u via uw eigen bank. U rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving op basis van uw specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDeal is vertrouwd, veilig en eenvoudig. Als u gebruik maakt van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.

PayPal

Direct en veilig betalen via uw e-mailadres of creditcard. De betaling vindt plaats via een beveiligde (SSL) internetverbinding. Paypal biedt bescherming aan de koper als producten op websites gekocht en betaald zijn met PayPal, maar niet zijn geleverd. Nadat een betaling goedgekeurd is, schrijft PayPal het bedrag automatisch af. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.

Bancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten! Plaats de artikelen in jouw winkelmandje. Kies voor betalen via Bancontact Mister Cash. Vul het kaartnummer, de vervaldatum, naam kaarthouder en card verificatie code in. Klik op betaling bevestigen.  Het bedrag wordt via jouw creditcard-organisatie geïnd.

Vooraf overmaken

U kunt ervoor kiezen om het bedrag van de bestelde producten vooraf over te maken. Dit kan handig zijn, wanneer u nog geen gebruikt maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. Mocht u kiezen voor vooraf overmaken dan kunt u het bestelbedrag overmaken op IBAN NL70ABNA0438049845 t.n.v. Uniekhoesje.nl en o.v.v. het ordernummer. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, worden de bestelde producten meteen naar u verzonden. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden. 

Betalen bij afhalen

Het is ook mogelijk om te kiezen voor de betaalmogelijkheid ''Betalen bij afhalen''. Als u kiest voor betalen bij afhalen, dan kunt u door middel van telefonisch contact (bellen of WhatsApp) via 06-29732944 een afspraak maken om de bestelde producten af te halen op ons vestigingsadres. Dit is vaak ook mogelijk op de dag van de bestelling!

 

 

Voetbal hoesjes Aanbieding!

      Messi voetbal hoesje iPhone softcaseVan € 11,95 voor € 6,95
Incl. gratis verzending! (NL&BE)

Messi hoesje iPhone 8
Messi hoesje iPhone 7
Messi hoesje iPhone 6(s)

Klantbeoordelingen

 

Voordelen Uniekhoesje.nl

✔ Lage Prijzen
✔ Gratis Verzending
✔ Interactie mogelijk via WhatsApp
✔ Ophaalmogelijkheid
    ook op de besteldag!
✔ Webwinkel Keurmerk

Direct contact

WhatsApp
Altijd razendsnel reactie! 
Bellen 
Bij geen gehoor wordt u altijd binnen 24 uur teruggebeld.

 

© 2015 - 2018 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel