Verzending & Retourneren

BestelmomentLeverdatum (95% betrouwbaarheid)
Maandag voor 15.00Dinsdag
Dinsdag voor 15.00Woensdag
Woensdag voor 15.00Donderdag
Donderdag voor 15.00Vrijdag
Vrijdag voor 15.00Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
ZondagDinsdag


In 5% van de gevallen wordt de bestelling door vertraging bij PostNL niet op tijd geleverd. In bijna alle gevallen wordt het item alsnog geleverd binnen 5 werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn kunt u contact met ons opnemen, en zorgen wij voor een passende oplossing.

Gratis Verzending (NL & BE & EU)

Al onze hoesjes worden gratis bezorgd. Wij nemen de bezorgkosten voor onze rekening. Wij bezorgen gratis in heel Nederland. Het is ook mogelijk om te bestellen vanuit België of een ander land uit Europa, zo hebben wij al diverse unieke hoesjes naar België verzonden, maar ook naar de andere landen in de EU. Ook dan is de verzending altijd gratis! Alles hoesjes verzonden door uniekhoesje worden verstuurd via briefpost met PostNL. De hoesjes worden stevig ingepakt in een luchtkussenenvelop.  Het grote voordeel hiervan is dat u niet thuis hoeft te zijn op de dag en het tijdstip van levering. Het hoesje wordt onbeschadigd geleverd op het moment wanneer het u uitkomt.

Afhaalmogelijkheid (uniek!)

Op afspraak is het mogelijk om het bestelde hoesje af te halen. Dit kan op tijdstippen wanneer het u uitkomt.
Desgewenst is het mogelijk om op dezelfde dag als de bestelling de bestelling af te halen.
Neem hiervoor telefonisch contact op via 06-29732944
Het afhaaladres is:
Meester van Merwicklaan 25
5237 KL 's-Hertogenbosch

Retourneren

We streven er naar om een zo goed mogelijk product te leveren en ook een zo goed mogelijke service te verlenen. Echter is het altijd mogelijk dat het bestelde telefoonhoesje om wat voor reden dan ook niet bevalt. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uniekhoesje.nl of via ons  contactformulier onder vermelding van uw ordernummer. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De retourzending dient gestuurd te worden naar ons vestigingsadres;
Meester van Merwicklaan 25
5237 KL 's-Hertogenbosch.
U ontvangt van ons een bevestigingsmail als de retourzending is ontvangen. 

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

Ā© 2015 - 2023 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel