Over ons

Wij zijn vanaf begin 2016 begonnen met Uniekhoesje.nl. Onze visie is dat een ieder die een smartphone bezit (en dat zijn er nogal veel anno 2016!) zich moet kunnen onderscheiden door een uniek hoesje te bezitten voor zijn of haar smartphone. Wij hebben verschillende leuke, vrolijke, opvallende, artistieke en bijzondere designs voor zowel jong als oud en voor zowel man als vrouw.

Naast het feit dat het fijn is om je als individu te kunnen onderscheiden in een wereld vol smartphones, heeft een hoesje natuurlijk als primaire functie om de smartphone te beschermen. Elk hoesje dat wij leveren, zowel hardcase, softcase als bookcase voldoet ook aan deze primaire functie. Het zou toch zonde zijn om tegen een gebroken scherm aan te moeten kijken van je net nieuwe smartphone!
 

Waarom uniekhoesje.nl?

Je betaalt bij ons altijd een eerlijke prijs en de verzending is altijd gratis.  Het is zelfs mogelijk om op de dag van de bestelling het hoesje af te halen op ons vestigingsadres. Wij zijn te bereiken via ons mailadres info@uniekhoesje.nl, via ons contactformulier, maar het is ook altijd mogelijk om te bellen of te WhatsAppen naar 06-29732944 op de momenten dat het u uitkomt! Binnen 24 gegarandeerd een reactie! Kijk snel (of rustig) rond in onze webwinkel en wellicht zit dat ene unieke hoesje voor jou of een vriend of vriendin er tussen!

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Goedkope telefoonhoesjes
✔ Altjd gratis verzending binnen
    NL & BE & EU !
✔ Gratis advies via WhatsApp
✔ Ophalen in 's-Hertogenbosch
     mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
✔ Telefoonhoesjes voor:
     iPhone
     Samsung
     Voetbal hoesjes
 

Contact met Uniekhoesje.nl

WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp en krijg
razendsnel reactie! | 0629732944
Bellen 
Heb je gebeld maar krijg je geen gehoor?
Je wordt altijd binnen 24 uur teruggebeld.

 

© 2015 - 2020 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel