Over ons

Wij zijn vanaf begin 2016 begonnen met Uniekhoesje.nl. Onze visie is dat een ieder die een smartphone bezit zich moet kunnen onderscheiden door een uniek hoesje te bezitten voor zijn of haar smartphone. Wij hebben verschillende leuke, vrolijke, opvallende, artistieke en bijzondere designs voor zowel jong als oud en voor zowel man als vrouw.

Naast het feit dat het fijn is om je als individu te kunnen onderscheiden in een wereld vol smartphones, heeft een hoesje natuurlijk als primaire functie om de smartphone te beschermen. Elk hoesje dat wij leveren voldoet ook aan deze primaire functie. Het zou toch zonde zijn om tegen een gebroken scherm aan te moeten kijken van je net nieuwe smartphone!

2021 Update - nieuw logo en nieuwe missie

In 2021 bestaan we vijf jaar en hebben we vijf mooie jaren achter de rug. Ondanks dat de concurrentie voor mobiele telefoon accessoires groot is en blijft groeien blijven wij als kleine eenmanszaak doorgaan waar we goed in zijn: het aanbieden van unieke hoesjes voor diverse smartphones. Omdat sinds 2019 ook de webwinkel www.voetbalhoesjes.nl erbij is gekomen hebben ervoor gekozen om vanaf 2021 ons te focussen op hoesjes voor de Apple iPhone smartphones. Hierdoor zijn we beter in staat om onze klanten goed te bedienen. Daarbij hebben we ons logo en onze missie ook aangepast. De nieuwe missie is: ''een mooi uniek hoesje dat jouw Apple iPhone smartphone zo goed mogelijk beschermt''.

Waarom online bestellen bij Uniekhoesje.nl?

Je betaalt altijd een scherpe prijs, de verzending is altijd gratis en het ontwerp is uniek.  Het is zelfs mogelijk om op de dag van de bestelling het hoesje af te halen op ons vestigingsadres. Het unieke telefoonhoesje wordt verzonden met brievenbuspost van PostNL, dus je hoeft niet thuis te blijven!

We zijn te bereiken via ons mailadres info@uniekhoesje.nl, maar het is ook altijd mogelijk een WhatsApp bericht te sturen naar 06-29732944 op de momenten dat het jou uitkomt!

Kijk snel (of rustig) rond in onze webwinkel en wellicht zit dat ene unieke hoesje voor jou of een vriend of vriendin er tussen!

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2023 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel