Navigatie

Over ons

Wij zijn vanaf begin 2016 begonnen met Uniekhoesje.nl. Onze visie is dat een ieder die een smartphone bezit (en dat zijn er nogal veel anno 2016!) zich moet kunnen onderscheiden door een uniek hoesje te bezitten voor zijn of haar smartphone. Wij hebben verschillende leuke, vrolijke, opvallende, artistieke en bijzondere designs voor zowel jong als oud en voor zowel man als vrouw.

Naast het feit dat het fijn is om je als individu te kunnen onderscheiden in een wereld vol smartphones, heeft een hoesje natuurlijk als primaire functie om de smartphone te beschermen. Elk hoesje dat wij leveren, zowel hardcase, softcase als bookcase voldoet ook aan deze primaire functie. Het zou toch zonde zijn om tegen een gebroken scherm aan te moeten kijken van je net nieuwe smartphone!
 

Waarom uniekhoesje.nl?

Je betaalt bij ons altijd een eerlijke prijs en de verzending is altijd gratis.  Het is zelfs mogelijk om op de dag van de bestelling het hoesje af te halen op ons vestigingsadres. Wij zijn te bereiken via ons mailadres info@uniekhoesje.nl, via ons contactformulier, maar het is ook altijd mogelijk om te bellen of te WhatsAppen naar 06-29732944 op de momenten dat het u uitkomt! Binnen 24 gegarandeerd een reactie! Kijk snel (of rustig) rond in onze webwinkel en wellicht zit dat ene unieke hoesje voor jou of een vriend of vriendin er tussen!

Voetbal hoesjes Aanbieding!

      Messi voetbal hoesje iPhone softcaseVan € 11,95 voor € 6,95
Incl. gratis verzending! (NL&BE)

Messi hoesje iPhone 8
Messi hoesje iPhone 7
Messi hoesje iPhone 6(s)

Klantbeoordelingen

 

Voordelen Uniekhoesje.nl

✔ Lage Prijzen
✔ Gratis Verzending
✔ Interactie mogelijk via WhatsApp
✔ Ophaalmogelijkheid
    ook op de besteldag!
✔ Webwinkel Keurmerk

Direct contact

WhatsApp
Altijd razendsnel reactie! 
Bellen 
Bij geen gehoor wordt u altijd binnen 24 uur teruggebeld.

 

© 2015 - 2018 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel