iPhone hoesjes

Uniekhoesje.nl is de webwinkel voor unieke iPhone telefoonhoesjes.  Ons aanbod bestaat uit bijzondere iPhone telefoonhoesjes en diverse unieke iPhone hoesjes designs voor elke doelgroep. 

Backcover softcase iPhone telefoonhoesjes

Wij hebben unieke, opvallende, maar ook goedkope iPhone smartphone hoesjes in ons assortiment. Er zijn héél véél verschillende hoesjes, covers, cases voor een de iPhone mogelijk. Omdat wij van uniekhoesje.nl houden van duidelijkheid en overzicht bieden wij (voornamelijk) één specifiek type iPhone hoesje aan: ''backcover softcase iPhone hoesje''.

Met backcover wordt bedoeld dat de achterkant van het telefoonhoesje is bedekt. Dit houdt overigens niet in dat alleen de achterkant is beschermd. Juist door de slimme opstaande randen aan de voorkant van het iPhone backcover hoesje wordt de iPhone uitstekend beschermd.

Met softcase wordt bedoeld dat het een zacht (soft) hoesje (case) is. Een softcase is vaak flexibel en heeft als groot voordeel dat deze lang meegaat. Het nadeel van bijvoorbeeld een hardcase (hard plastic hoesje) is dat er vaak stukjes van af breken als de iPhone een keer valt. Dit is gelukkig bij een softcase hoesje niet het geval. Een soft case hoesje wordt ook wel een siliconen hoesje of TPU hoesje genoemd. Er zit geen verschil tussen deze varianten.

Optimale bescherming iPhone toestellen

Een iPhone staat bekend om zijn design, wanneer je in het bezit bent van een iPhone wil je deze zo mooi mogelijk houden. Een iPhone hoesje biedt optimaal bescherming tegen krassen, stoten en andere mogelijke schades. Een iPhone hoesje zorgt ervoor dat je smartphone langer mee gaat. Al onze iPhone telefoonhoesjes beschermen jouw iPhone tegen mogelijk ongewenste schades. 

Service & Kwaliteit

Ons streven is om een uitstekende service te bieden en het gewenste telefoonhoesje zo snel mogelijk te leveren. Een hoesje dat voor 15.00 wordt besteld en betaald, wordt nog dezelfde dag verzonden.  Het is zelfs mogelijk om het hoesje af te halen op de dag van de bestelling.  Neem hiervoor telefonisch contact op via 0629732944.

Heb je vragen, opmerkingen, klachten of suggesties neem dan gerust contact met ons op.
 

Waarom bestellen bij Uniekhoesje.nl?

✔ Unieke iPhone hoesjes
✔ Altijd gratis verzending
     NL & BE & EU !
✔ Snel contact via
     WhatsApp
✔ Ophalen mogelijk
✔ Webwinkel Keurmerk
 

© 2015 - 2023 Uniekhoesje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel